Created by MyFitnessPal - Free Food Diary

Wii-My Fitness Coach

Hozd formába magad a TV előtt!

42.

2009.06.15. 20:10 Dike

Típus: Upper body
Idő: 45 perc
Intenzitás:emelt
Kalória:191 kcal

Nem csak az intenzitás volt emelt, de a súly is, az eddigi 0,5 kg helyett 1,5 kg, de ez még mindig nem súlyzó. Azért megdolgoztattam a karjaimat rendesen, nagyrészt ignoráltam a szüneteket és szinte le se tettem a súlyokat, pedig a program csak kb a gyakorlatok felénél használta. Edzés előtt ettem egy fasírtot és egy szelet abonettet kukoricából, utána pedig mogyoróscsokis fehérjeshake-et, most tej helyett vízzel keverve. Bár ettől kissé vízízű, jobban oldódik, kevésbé geil, a megspórolt zsírról és szénhidrátról nem is beszélve. AZ edzésben volt fekvőtámasz is, hát, so-so ment, de talán jobban, mint legutóbb.

4 komment

Címkék: wii fekvőtámasz fitness my fehérje coach bikiniszezon upper

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesscoach.blog.hu/api/trackback/id/tr611187379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SUNflower 2009.06.15. 23:19:47

Szia Dike!

Megkérdezhetem, hogy hogyan illesztetted be a fogyásodat mérő kis brekis csúszkát a blogodba? Nagyon megtetszett és én is csináltam egyett, de fogalmam sincs, hogyan tudom a fejléc alá tenni (mint ahogy nálad is van)! Kérlek segíts nekem!

Előre is köszönöm!

SUNflower

Dike 2009.06.16. 09:13:55

@SUNflower: Szia! Hát remélem, hogy el tudom magyarázni :-) Szóval magát a kódot ki tudod másolni a Myfitnesspal-ról, ezt gondolom észrevetted. Aztán a blog admin felületén a megjelenítésnél vannak a sablonok. Ha beépítettet használsz, akkor le kell másolnod (sablon neve melletti 2. ikon), adni neki egy egyedi nevet. Utána bemész az új, egyedi sablon szerkesztőfelületébe (3. ikon), és a myfitnesspal-ról kimásolt kódot beilleszted, a pageheader-rel kezdődő szakaszt lezáró /div után. Remélem így menni fog.

SUNflower 2009.06.16. 12:07:34

@Dike:
Szia! De jó! Köszönöm! Az utolsó lépést nem tudtam, de így már kész is!! Szuper!

Még egyszer köszi!
SUNflower

Dike 2009.06.16. 14:16:29

@SUNflower: Örülök, hogy segíthettem :)
süti beállítások módosítása