Created by MyFitnessPal - Free Food Diary

Wii-My Fitness Coach

Hozd formába magad a TV előtt!

34.

2009.06.04. 22:23 Dike

Típus: Upper body
Idő:45 perc
Kalória:130 kcal

Gyűlölöm a fekvőtámaszt :( Illetve leginkább ezt a nyomi helyzetet, hogy képtelen vagyok akár egyetlen normális fekvőtámaszt is megcsinálni. Azt hiszem a technikám is alapvetően rossz, és persze az izmok is hiányoznak hozzá. Mostmár tényleg be kell szereznem egy pár normális súlyzót, legalább 2 kilósat. A jelenleg használt fél kilós maximum sporszerű nehezítésnek jó, izmot építeni nem igazán. A program mondjuk alig használ súlyzókat, de ez nem akadályoz meg abban, hogy minden súlyzósnak látszó gyakorlatnál felkapjam a súlyokat. A szüneteket is hanyagoltam ma nagyrészt, így a karjaim eléggé kikészültek. A 45 perc továbbra is uncsi kissé, de ennyi idő kell, hogy kellemesen elfáradjak.
A kajálás ma szuper volt, reggelire egy zacskó light mozzarella (20g fehérje és csak 11g zsír), ebédre lencsefőzelék csirkepörkölttel (megint legalább 30-40g fehérje), vacsorára pedig egy mustáros halkonzerv, és napközben úgy fél liter sovány tej. Jah, tanulság, mustáros hallal a gyomromban ugrándozni nem jó.
A holnapi edzés valószínüleg kimarad, lesz helyette steak és mozi. I'll be back :-)
 

4 komment

Címkék: wii fekvőtámasz fitness fehérje coach súlyzó bikiniszezon upper

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesscoach.blog.hu/api/trackback/id/tr451164394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norvalent 2009.06.06. 22:07:49

Mielőtt teljesen lemondanál a fekvőről, ajánlom nézd meg ezt az oldalt: www.100fekvotamasz.hu
Én is utáltam régen, de itt minden szépen le van írva, és van egy nagyon betartható edzésterv is, ingyé' :)

Dike 2009.06.07. 20:04:42

@Baint: Húúú, ez tök jó, köszi! Te kipróbáltad?

Norvalent 2009.06.09. 20:39:18

@Dike: Igen, használ. Az a legjobb benne, hogy egyértelműen látszik a folyamatos fejlődés, először csak számszerűen, aztán már testileg is. Hasadon is megérzed majd.
Volt kis szünet benne, de most megint csinálom.
Kezdj bele, és csináld folyamatosan legalább 3 hétig! Hajrá!

Dike 2009.06.09. 22:07:18

@Baint: Igyekszem. Ma megcsináltam a 2. napi adagot. Az első oszlop az enyém, nem vagyok egy fenomén. Nade majd 6 hét múlva :-)
süti beállítások módosítása