Created by MyFitnessPal - Free Food Diary

Wii-My Fitness Coach

Hozd formába magad a TV előtt!

35.

2009.06.07. 21:18 Dike

Típus: Cardio
Idő: 30 perc
Kalória:146 kcal

Úgy tűnik, a hétvégi 2 napos kihagyások rendszeressé váltak. De a lelkesedés töretlen. Az eredmény eddig nem túl látványos, de ez nagyrészt a kajálásbeli kilengéseknek köszönhető. Azért a karom már izmosabb :-) Egyik kedves olvasómtól kaptam egy jó tippet, egy hat hetes program, aminek a végén elvileg 100db fekvőtámaszra képes az ember. Nem vesz túl sok időt igénybe, lehet megpróbálom végigcsinálni. Már akkor is boldog lennék, ha ötvenet le bírnék nyomni.
A mai edzés előtt bejelöltem, hogy van step padom, ez majdnem igaz is, a wii fit gyakorlatilag az, csak kicsit alacsonyabb. Nos, amíg súlyzót alig-alig használ a program, a step padot igencsak sűrűn. Különösképp nem rajongok érte, de kicsit változatosabbá teszi a gyakorlatokat.
 

Szólj hozzá!

Címkék: wii fekvőtámasz fitness coach bikiniszezon cardio step pad

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesscoach.blog.hu/api/trackback/id/tr891170093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása