Created by MyFitnessPal - Free Food Diary

Wii-My Fitness Coach

Hozd formába magad a TV előtt!

29.

2009.05.28. 21:14 Dike

Típus: Cardio
Idő:30 perc
Kalória:124 kcal

Kicsit csaltam ma a gyakorlatokkal. Az utolsó 7 perc szokás szerint erősítés volt, amit szétszabdal a program, minden gyakorlatsor (10 felülés pl) után tart 10-15mp szünetet. Az elején jól jött, de már nem érzem szükségét, így a szünetek alatt is folytattam a gyakorlatokat, így megduplázva az elvégzett ismétléseket. Teljesen kibírható volt.
Ma is elég jól teljesítettem fehérje fronton, reggelire és ebédre orosz hússalit ettem, tömve csirkemellel és tojással (meg majonézzel, khm), vacsorára pedig tonhalpástétomot. Jah, és se a reggelihez, se az ebédhez nem ettem plusz szénhidrátot. A halhoz már muszáj volt, 2 szelet rizst. Holnap elmarad az edzés, mert hajnali ötkor nem vagyok hajlandó ugrabugrálni, este meg házibuliba megyünk. Majd hétvégén kompenzálok.
 

2 komment

Címkék: wii fitness fehérje coach bikiniszezon cardio

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesscoach.blog.hu/api/trackback/id/tr671149784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manor 2009.05.28. 21:59:44

Ahhoz képest, hogy cardio program, ez a 124kcal fél óra alatt elég szerény mennyiség, ennyit egy tempósabb gyaloglással is eléget az ember, bár az biztosan nem ennyire szórakoztató:)

Dike 2009.05.28. 22:45:23

@manor: Nem tudom mi alapján számol a program, tényleg elég kevésnek tűnik, olvastam, hogy a pulzusmérő óra többet mutat, nekem viszont az nincs. Mondjuk nyilván 67 kilósan nehéz annyi kalóriát elégetni fél óra alatt mint 100 kilósan. Viszont lassan érik már a "Miért a Fitness Coach" poszt is :-)
süti beállítások módosítása