Created by MyFitnessPal - Free Food Diary

Wii-My Fitness Coach

Hozd formába magad a TV előtt!

Wii Fit Plus

2009.11.03. 12:53 Dike

Tegnap kipróbáltuk végre a Fit Plus-t. Egészen jóra sikeredett, bár a My Fitness Coach-al ellentétben még mindig inkább tornázgatásra való, mint edzésre. Beletettek viszont pár olyan fejlesztést, ami az előzőből nagyon hiányzott, kvázi alkalmatlanná tette a normális használatra (minden gyakorlatot egyenként kellett kiválasztani és 2 feladat között millió irányítónyomkorászáson kellett keresztülverekednie magát az embernek). A legfontosabb, hogy lehet rutinokat összeállítani, illetve vannak már előre összeállított rutinok is. Ez utóbbiakból 12 (4x3) van, egyenként 5-8 percesek, mindegyik más típusú gyakorlatokból van összeállítva. Van bennük jóga, aerob gyakorlatok, izomerősítők és (egyensúlyi) játékok is. Ez utóbbiakból belekerült jópár új is, amik már nem csak az egyensúlyról szólnak. Van 3-3 új jóga és izomerősítő gyakorlat is. Az előre beállított rutinokat lehet kombinálni is, így én tegnap már csináltam is egy 21 perces kis átmozgató gyakorlatsort (plusz kipróbáltam még pár feladatot, összesen 31 percet hoztam össze). A saját rutinokba csak jóga és izomerősítő feladatokat lehet tenni. Újdonság, hogy a gyakorlatok végén megtudjuk, mennyi kalóriát használtunk el, sőt egy kis segédtáblázatban azt is megnézhetjük, hogy az elégetett kalória egy zsömlének vagy egy narancslének, esetleg egy szelet tortának felel-e meg. Az én tegnapi 31 percem 103 kalória volt

Nem lesz minden napos program, nem váltja fel az "edzéstervemben" (sic!) a Fitness Coach-t, de egy-egy átmozgató kis tornázgatásra kitűnő. A házibuliknak pedig kötelező és igen szórakoztató elemei lesznek a különböző egyensúlyi játékok:-)

Szólj hozzá!

Címkék: wii jóga egyensúly erősítő plus kalória fit

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesscoach.blog.hu/api/trackback/id/tr851495277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása