Created by MyFitnessPal - Free Food Diary

Wii-My Fitness Coach

Hozd formába magad a TV előtt!

33.+ Új Wii fitness program

2009.06.03. 21:16 Dike

Típus: Cardio
Idő:30 perc
Kalória:140 kcal

Maya megint rendesen megdolgoztatott, de élvezem. Egész nap, szinte minden mozdulatnál érzem valamelyik izmomat, testrészemet és ilyenkor egyrészt eszembe jut, hogy én ezért megdolgoztam, másrészt pedig várom, hogy este újra átmozgassam minden porcikámat.
A jelenleg is tartó E3-on a Nintendo bemutatta az új interaktív fitnessprogramját, a Your Shape-et. Videó: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-your-shape/50153

Érdemes megnézni, nagyon komoly. Nagyon fontos előnye a My fitness coach-al szemben, hogy visszajelzést ad a gyakorlatok végzése közben, méghozzá egy webkamera segítségével. Hátránya, hogy a programmal együtt a kamerát is meg kell venni. Legalább nem kell sokat gondolkozni a karácsonyi ajándékon :-)

Szólj hozzá!

Címkék: wii fitness coach bikiniszezon cardio

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesscoach.blog.hu/api/trackback/id/tr431162170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása