Created by MyFitnessPal - Free Food Diary

Wii-My Fitness Coach

Hozd formába magad a TV előtt!

21.

2009.05.20. 06:57 Dike

A félreértések elkerülése végett, az első, beköszönő bejegyzés még március 31-én született, akkor ismerkedtem meg Mayával. A kezdeti fellángolás után volt egy kis "pihenés", de aztán új erőre kapott a barátságunk. Tegnap volt a 21. edzésünk együtt. A kezdeti 15 percekről már rég 30-ra emeltem az adagot. Itt egyelerő meg is állok, ugyanis a program egyre nehezebb, megerőltetőbb feladatokat ad. Legközelebb akkor emelem az időt 45 percre, ha már nem akarok meghalni a 10. perc után. Ide pedig valami naplófélét vezetek a napi adagról. Kezdjük a tegnapival.

Típus: Cardio
Idő:30 perc
Kalória:121 kcal

A kalóriát a program becsli, fogalmam sincs mennyi a valóság, nincs pulzusmérős-kalóriaszámlálós órám. Több helyen olvastam, hogy az óra többet mutat, mint amit a program számol.
 

Szólj hozzá!

Címkék: wii fitness coach bikiniszezon cardio

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesscoach.blog.hu/api/trackback/id/tr141132732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása