Created by MyFitnessPal - Free Food Diary

Wii-My Fitness Coach

Hozd formába magad a TV előtt!

Ez mitől fitness b.meg?

2009.06.04. 22:52 Dike

Elnézést a címért, de felhúztam magam. Eléggé ki vannak élezve az érzékeim mostanában a fitness-fogyás-egészség témára és belefutottam egy orbitális baromságba. Jellemzően itthonról viszem a kaját a melóba,  ha rendelek, akkor is frisset, nem ilyen előrendelős cuccot, ezekhez nincs gusztusom (kivétel a Vegafutár, merazjó). A kollegák viszont rendelgetnek a Lacibácsis ételfutártól, ezért mindig van heti menü a konyhában. Nézegettem a napokban, van benne Balázsfitness menü, hurrá. Íme a jövő szerdára ajánlott ebéd:

Csirkeropogós, fitness majonézes burgonya
1292 kcal
Fehérje: 38,3 g
Zsír: 81 g
Szénhidrát: 96,5 g

1300kcal egy fitness ebéd??? 81g zsírral? De a hét többi napja is tele van rántott csirkével meg mozzarellával. Nyilván, a csülköspacalhoz képest ezek fitness kaják, persze. De egy fogyókúrázó 1200-1400 kcal-os étrendjéhez nem igazán. Arról nem is beszélve, hogy ugye tocsognak az olajban.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fogyókúra fitness ebéd

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesscoach.blog.hu/api/trackback/id/tr381164491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása